Ігор Йовічевіч може працевлаштуватися в Саудівській Аравії

1208 06.07 2023   18:09
Фото - Денис Руденко, Footboom

Ще один екстренер "Шахтаря" може перейти працювати в чемпіонат Саудівської Аравії. В послугах тренерського штабу Ігоря Йовічевіча зацікавився ФК "Аль-Адала", який за підсумках сезону 2022/2023 займає 15 місце у вищій лізі.

Як повідомили ІА "Центр новин" джерела, керівництво ФК "Аль-Адала" веде переговори з тренерським штабом Ігоря Йовічевіча.

"Їм сподобалась робота Йовічевича ще на минулорічних зборах. Тоді "Аль-Адала" в товариському матчі поступилась "Шахтарю" з рахунком 1:0. З того часу ми слідкуємо за ситуацією в Україні. І були вражені звільненням Йовічевича. Наразі ми ведемо переговори. Нам підходить схема гри Йовічевича. І тренерському штабу пропонуються достойні умови праці. Але в містера є ще пропозиції від європейських клубів. Тому рішення приймає він", – повідомило джерело.

Нагадаємо, головним тренером саудівського "Аль-Насра" став Луїш Каштру.

Якщо Ігор Йовічевіч прийме пропозицію ФК "Аль-Адала" він стане другим тренером "гірників", які працюють у вищій лізі чемпіонат Саудівської Аравії.

1 липня ФК "Шахтар" оголосив про припинення дії контракту з головним тренером Ігором Йовічевічем.

Ігор Йовічевіч очолював "гірників" від липня 2022 року. Протягом цього часу команда провела 40 офіційних матчів, у яких здобула 24 перемоги за 10 нічиїх та 6 поразок. Під керівництвом Йовічевіча донеччани 14-й раз в історії стали чемпіонами України. Для хорватського наставника це був перший титул у тренерській кар’єрі.

Читайте также: Игорь Йовичевич: "С Мудриком, Судаковым, другими ребятами мы начали с нуля, и это привело к полуфиналу Евро. Невероятно"

Популярні новини