"Оболонь" оголосила про відхід Олега Бородая та ще трьох гравців

515 02.07 2023   11:48
Офіційний сайт "Оболоні"

Новачок УПЛ "Оболонь" оголосила про відхід чотирьох гравців.

- Захисник Олег Бородай та ФК "Оболонь"  припинили співпрацю у зв’язку з завершенням строку дії контракту. Нагадаємо, що Бородай виступав за "пивоварів" з літа 2021 року. За цей період захисник зіграв у футболці "біло-зелених" 22 матчі в чемпіонаті і провів 2 гри у Кубку України.

- Нападник Олександр Батальський та ФК "Оболонь" припинили співпрацю у зв’язку з завершенням строку дії контракту. Нагадаємо, що Батальський перейшов до "пивоварів" влітку 2019 року. За цей період нападник зіграв у футболці "біло-зелених" 78 матчів та забив 29 м’ячів в VBET UA Перша та провів 3 гри у Кубку України.

- Центральний півзахисник Максим Покотилюк та ФК "Оболонь" припинили співпрацю у зв’язку з завершенням строку дії контракту. Нагадаємо, що Покотилюк перейшов до команди влітку 2018 року. За цей період центральний півзахисник зіграв 81 матч та забив 5 м’ячів в VBET UA Перша та провів 4 гри у Кубку України.

- Півзахисник Олексій Савченко та ФК "Оболонь"  припинили співпрацю у зв’язку з завершенням строку дії контракту. Нагадаємо, що Савченко виступав за команду з літа 2019 року. За цей період півзахисник зіграв 55 матчів та забив три м’ячі в чемпіонаті і провів 3 гри і забив 1 м‘яч у Кубку України.

Читай також: "Оболонь" – "Діназ" 2:0. Відеоогляд матчу
Популярные новости