Офіційно: Олександр Драмбаєв на правах оренди перейшов до "Осієка"

638 01.07 2023   18:01
"Осієк"

Захисник "Шахтаря" Олександр Драмбаєв на правах оренди перейшов у хорватський "Осієк". Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

22-річний українець гратиме за "Осієк" на правах оренди в сезоні 2023/2024. При цьому у хорватського клубу буде можливість достроково викупити футболіста.

"Я щасливий, що приїхав в "Осієк" і буду частиною цієї команди. Рішення далося легко, коли з'явилася можливість поїхати в "Осієк", я пошукав в інтернеті інформацію про клуб, побачив атмосферу на останньому матчі з "Рієкою", фотографії нового тренувального табору і стадіону, після чого одразу розповів агенту, що я хотів приїхати сюди. Після прибуття в "Осієк" я також поговорив з Євгеном Чеберком, який розповів мені багато хорошого про клуб і місто, він зазначив, що тут він відчував себе частиною однієї сім'ї, і це підтвердило мені, що я прийняв правильне рішення. Моє бажання - якнайшвидше влитися в команду, познайомитися з товаришами по команді та допомогти "Осієку" досягти своїх цілей, сподіваюся, вже за рахунок виходу до групового етапу Ліги конференцій", - сказав Олександр Драмбаєв, який носитиме майку з номером 55.

Минулий сезон Драмбаєв провів в оренді в "Зюльте-Варегем". У бельгійців було право викупу гравця, проте клуб цим не скористався.

На рахунку Драмбаєва - один гол і один асист у 25 матчах у всіх турнірах минулого сезону. Контракт захисника з "Шахтарем" закінчується влітку 2024 року.

"Осієк" став третім у минулому розіграші чемпіонату Хорватії.

Читайте также: Александр Драмбаев может продолжить карьеру в "Осиеке"

Популярні новини