"Олександрія" припинила співпрацю з Андрієм Цуріковим та ще з трьома гравцями

436 01.07 2023   12:14
Фото - Денис Руденко, Footboom

"Олександрія" на офіційному сайті повідомила про припинення співпраці з чотирма гравцями.

- Андрій Цуріков, у якого закінчився контракт з клубом, залишає лави "містян". Цуріков дебютував у складі нашої команди 31 липня 2016 року в матчі "Олександрія" — "Ворскла" (3:2). Вдруге Андрій приєднався до містян у 2021 році, вийшовши на поле в грі з луганською "Зорею" 25 липня (0:1). Загалом, захищаючи кольори "Олександрії", захисник провів 112 матчів у чемпіонатах УПЛ, відначившись 9 голами, 2 матчі в Кубку України та 5 матчі в Лізі Європи. Дякуємо Андрію за співпрацю. Бажаємо значних успіхів у подальшій кар'єрі!

У трьох гравців — Валерія Бондаренка, Вікентія Волошина та Богдана Білошевського -  завершилися орендні угоди з ФК "Олександрія", і вони залишають табір нашої команди.

Богдан Білошевський дебютував за містян 29 серпня 2022 року в матчі "Олександрія" — "Минай" (2:1). Загалом, за олександрійців провів 3 поєдинки в Прем'єр-лізі.

Вікентій Волошин дебютував за "Олександрію" 29 серпня 2022 року в матчі "Олександрія" — "Минай" (2:1). Загалом, в складі нашої команди провів 18 поєдинків.

Валерій Бондаренко дебютував за кольори нашого клубу 25 лютого 2017 року в матчі "Олександрія" -"Волинь" (6:0). Загалом, в Прем'єр-лізі за містян Валерій відіграв 81 матч, в яких забив 5 голів. Ще 3 матчі провів в Кубку України, відзначившись двома забитими голами. Також, на рахунку Валерія 3 матчі в Лізі Європи за олександрійців. Дякуємо хлопцям за співпрацю. Бажаємо мирного неба, успіхів та нових спортивних досягнень у майбутньому! – мовиться у заяві ФК "Олександрія".

 

Читай також: "Ворскла" зіграє з "Олександрією" та "Полтавою" у закритому режимі

Популярные новости