Ігор Дедишин: "Попри те, що країна у складному становищі, інтерес до матчів УПЛ – досить стійкий і високий"

352 30.06 2023   20:59
Офіційний сайт "Руху" (Львів)

Генеральний директор "Руха" Ігор Дедишин розповів про показники переглядів матчів УПЛ у сезоні 2022/23 та популярності українських клубів у соцмережах.

"На чому базується наша впевненість і розуміння того, що ми отримуємо свою аудиторію? Якщо проаналізувати глядабельність матчів минулого сезону, які транслювалися на "Сетанті", ми отримали такі показники, що в нас понад 20 матчів, які мають 100 тисяч переглядів і вище, вже не кажучи про покази.

Тобто це означає, що в нас є стійка аудиторія, яка здатна не тільки дивитися у відкритому доступі, а й оплачувати підписки, про що свідчить і інший показник, де в нас були матчі, які теж переглядали понад 100 тисяч уболівальників, і ці цифри також доволі красномовні.

Тобто інтерес до чемпіонату все рівно є, попри те, що ми перебуваємо зараз в такому складному становищі – у нас в країні війна, інтерес уболівальників упав, доходи населення також знизились, але все рівно інтерес до матчів чемпіонату України – досить стійкий і досить високий.

Якщо говорити про інші показники популярності українських клубів – це також цифра дуже промовиста і красномовна. Якщо говорити про охопленість клубів у соцмережах – тобто інстаграм, фейсбук, ютуб, твіттер, телеграм і тік-ток, то загалом у нас виходить цифра майже 4,5 мільйонів.

Це той ресурс, який дозволяє нам сподіватися на те, що в нас буде постійний приріст телеглядачів, і що матчі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги будуть викликати стійкий інтерес", – сказав Дедишин.

Читайте также: "Рух" запланировал 9 спаррингов в летнее межсезонье

Популярные новости