Ігор Йовічевіч: "В мене було 5 дуже серйозних травм, у 31 рік в кар’єрі настала кінцева точка"

550 07.06 2023   11:10
Шахтар

Головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевіч розповів про проблеми, з якими зіткнувся під час ігрової кар’єри.

"Моя ігрова кар'єра була болючою та принесла розчарування. У мене було 5 дуже серйозних травм. Чотири на лівому коліні та одна на правому.

Всі ці травми не дозволили мені виправдати очікування, які я мав. Я тренувався в молодіжній системі загребського "Динамо" – міста, де я народився – і у віці 17 років підписав контракт з другою командою "Реала". Ідея полягала в тому, щоб досягти вершини. Однак весь час, коли я був відсутній через кожну травму, переставав прогресувати.

У 31 рік настала кінцева точка. У Китаї у мене була ще одна серйозна травма коліна. Тому там я сказав "досить" не тільки щодо своєї кар‘єри гравця, а й щодо футболу.

Я поїхав жити зі своєю сім'єю в Марбелью, де започаткував пару підприємств. Я відчував себе дуже комфортно у цьому новому житті, але, врешті-решт, якщо у вас є пристрасть, незалежно від того, як сильно ви хочете втекти від неї, вона завжди закінчується поверненням. Це всередині вас", – сказав Йовічевіч, якого цитує coachesvoice.com.

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Ворскла" - "Шахтар", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Читайте также: Игорь Йовичевич – о работе в "Шахтере": Если не можете жить с этим давлением, идите работать в "Макдональдс"  

Популярные новости