Сергей Палкин: "Ринат Ахметов уже выделил более 100 миллионов евро на помощь разного вида"

01.06 2023   13:50
Фото - Денис Руденко, Footboom

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про благодійні ініціативи клубу.

- Про гроші за Мудрика. 25 мільйонів ви хотіли віддати захисникам Маріуполя. Це реалізована історія, чи через Михайла Діанова - це теж реалізація цієї допомоги?

- Рінат Ахметов виділив 25 мільйонів на проєкт "Захисника Маріуполя та Азовсталі", тому що там досить багато людей загинуло, в них залишилися сім’ї, потрібна допомога. Дуже багато ранених, їм потрібна реабілітація, відновлення. Дуже багато роботи.

Всі ці гроші підуть у цей напрямок. Там уже створена команда, професіонали вже займаються.

- Михайло Діанов - це та видима частина, яку ми бачимо так часто, але є інші гуманітарні проєкти...

- Звісно, їх дуже багато. Те, що президент (Рінат Ахметов - Прим.) виділив 25 мільйонів, цим займається вся його система. Підібрана команда професіоналів, яка цим займається. Якщо взяти в цілому, він уже виділив більше 100 мільйонів євро на допомогу різного виду.

Якщо взяти конкретно наш клуб, то ми через три тижні після початку війни відкрили укриття на "Арені Львів". Як цікаво вийшло - в 2014 році вои нас приймали, коли ми були біженцями, але після початку війни - ми вже приймали тих, хто їхав зі Сходу на Захід. За весь час через це укриття пройшло більше двох тисяч людей, - сказав Палкін в ефірі Youtube-каналу "ГОНЧАРОВА".

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Ворскла" - "Шахтар", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Читайте также: Сергей Палкин: "Суд против ФИФА выиграть было невозможно, там другая формула набора судей"

Читайте также: Сергей Палкин: "Стимулирование соперников? Главное, чтобы не платить за то, чтобы кто-то сдал игру"

Notícias em destaque