Сергій Палкін: "З Луческу ми були як Інь та Янь, тому погано сприйняв його перехід в "Динамо"

408 31.05 2023   13:46
Денис Руденко, FootBoom

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін згадав, як сприйняв новину про те, що екскоуч "гірників"  Мірча Луческу очолив "Динамо".

Я погано це сприйняв, тому що ми були пліч-о-пліч 12 років. Ми дуже серйозно зрослися та були як сім'я. У Європі важко знайти такий приклад, що тренер 12 років очолює один клуб, а потім йде до головного конкурента.

 

Ми були як Інь та Янь, переживали дуже багато перемог, були й поразки. А потім все це перевернулося. Але сьогодні це пішло на задній план і якби ми зустрілися, то гадаю, люб'язно поговорили. По-перше, час уже минув і всі охолонули. Після початку війни погляди на багато речей змінилися, - сказав Палкін в інтерв'ю YouTube-каналу "ГОНЧАРОВА".

Нагадаємо, Луческу став головним тренером "Динамо" влітку 2020 року. 

Читай також: 29-й тур УПЛ: розбір польотів (Відео)

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Ворскла" - "Шахтар", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Популярні новини