Ігор Йовічевич: "Не хочу дозволити нікому, щоб мої емоції зараз забрали, я зробив все можливе"

549 28.05 2023   18:59
Шахтер

Головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевич на післяматчевій пресконференції поділився враженнями від матчу 29-го туру чемпіонату України проти "Дніпра-1" (3:0).

- Після того, як все подивимося уважно, зможемо реагувати. Я дійсно не бачив початок бійки. Там був сумбур і багато людей. Я був на бровці і не бачив все. Тільки після аналізу, суддівських рішень ми будемо знати, хто що і як. Тоді ми зможемо прийняти рішення. Але це був кінець матчу, мої думки були зовсім в іншій сфері, в іншому напрямку. Ми ставали чемпіонами. Це не може зіпсувати мені настрій. Але звичайно, це процес виховання. Мусить бути робоча етика. Але не хочу дозволити нікому, щоб мої емоції зараз забрали. Я зробив все можливе. Віддав команді все можливе. Команда також віддала все, що має. Ми виграли і стали чемпіонами.

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Шахтар" - "Минай", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Читай також: "Шахтар" забиває рекордний – 2000-й гол в чемпіонатах України
Популярні новини