Олександр Денисов: "Є якась там ідея про "УПЛ-ТБ", але Setanta готова непогано заплатити"

433 24.05 2023   15:14
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Директор "Полісся" з маркетингу, медіа та спонсорства Олександр Денисов поділився думкою про можливе створення "УПЛ-ТБ" напередодні сезону-2023-2024.

– Є якась там ідея: "А давайте зробимо "УПЛ-ТБ". На цей момент вирішено, що збирається робоча група. Була пропозиція від Євгена Геллера долучити мене в цю групу, щоб я зі своїм досвідом допоміг це все сформувати. Але в мене буде багато питань до того кола, хто там був до мене. Тому що поки немає ніякої концепції.

Що таке взагалі ОТТ-платформа? Це ж не про футбол, це взагалі про, скажемо так, одну пересічну родину щодо того, що робити ввечері. І хто за твій вільний час має боротися. Борються всі – ютуб, MEGOGO, Setanta, Netflix, Rozetka. Всі борються за твій час. Немає концепції та певних речей, які я маю дізнатися. Є ідея – платформа лише з одним контентом, тільки УПЛ. Враховуємо січень, грудень, лютий – порожнеча. Червень, липень – порожнеча. З 12 місяців ця платформа щось генерує лише 7 місяців. І це не кожного дня. А що хоче глядач? Якщо підписаний – кожного дня щось отримувати. Або фільм, або музику, або трансляцію.

Плюс є пропозиція Setanta, яка казала, що в разі об’єднання вона готова заплатити суму. І навіть дуже непогану, як на мене. Але частина клубів не хочуть співпрацювати з жодним з телеканалів. Або створюємо "УПЛ-ТБ", бо на Setanta не підемо, а в інших зараз погляд "незрозуміло, що таке "УПЛ-ТБ", тому давайте думати про власний "Ютуб". Або в інших позиція – давайте запитаємо у MEGOGO та Setanta, що вони готові запропонувати, - цитує Денисова "ТаТоТаке".

Читай також: УПЛ. 28-й тур. "Ворскла" зупиняє "Дніпро-1"
Популярные новости