"ТаТоТаке": ван Леувен летом может возглавить "Шахтер"

21.05 2023   10:57
"Зоря"

Головний тренер "Зорі" Патрік ван Леувен влітку може очолити "Шахтар", повідомляє "ТаТоТаке". Ймовірність призначення 53-річного нідерландця коучем донецької команди оцінюється дуже високо.

Відзначається, що робота Ігоря Йовичевича не вразила президента клубу Ріната Ахметова. Власнику "Шахтаря" не подобається стиль гри команди при Йовичевичі та запас міцності команди. Натомість йому подобається робота ван Леувена в "Зорі".

Стверджується, що Ахметов вже майже прийняв відповідне рішення.

Ван Леувен у 2006-2013 роках працював главою молодіжного департаменту "Шахтаря".

Натомість новим головним тренером "Зорі" може стати Валерій Кривенцов, який раніше працював у "Металісті 1925". Варіант цілком реальний, оскільки 49-річний українець спілкується та працює з компанією ProStar, яка має вплив на луганський клуб. Його кандидатуру схвалює директор команди Ігор Гузь.

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Шахтар" - "Минай", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Читайте также: Без поражений в статусе хозяев поля выступают только "Шахтер" и "Заря"

Notícias em destaque