Ігор Йовічевіч: "В кожному матчі заслуговуємо на більше"

421 19.05 2023   21:33
Офіційний сайт "Шахтаря"

Головний тренер "Шахтаря" Ігор Йовічевіч підсумував гру своєї команди у переможному поєдинку з "Вересом".

- Чемпіонат - це марафон. Крім техніки і тактики - тут важливу роль грає психологічний фактор. Це перший рік нашого нового проекту. В нас багато нових футболістів, ми багато експериментуємо. Звісно, команда відчуває стрес. Ніхто майже з них не грав раніше на такому рівні. Ми за три гри до чемпіонства у перший рік цього проекту. Ціна помилки - дуже велика. І тому - великий респект команді.

Насправді, ми в кожному матчі заслуговуємо на більше. Йти на перерву за рахунку - 3:0. Свою роль грає психологічна нестабільність молодої команди. Але в нас є люди, які додають балансу. Це Ярослав Ракицький, Тарас Степаненко, Микола Матвієнко - це дуже важливо для нас.

Ці заключні три гри чемпіонату - як фінали для нас. А фінали - не граються, фінали - виграються. І це матчі, в яких також треба вміти терпіти. Вітаю команду з трьома очками і готуємося до Зорі, - цитує спеціаліста сайт "Вереса"

Читайте также: Чемпионат Украины. "Шахтер" – "Верес" 2:1. Видеообзор матча

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадати рахунок гри "Зоря" - "Шахтар", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Популярные новости