Дніпро-1" провів тренування разом з дітьми однієї зі шкіл Ужгорода (+Фото)

441 16.05 2023   17:57
Офіційний сайт "Дніпра-1"

"Дніпро-1" провів відновлювальне тренування, після якого делегація команди поділилася гарним настроєм зі школярами – учнями Ужгородської спеціалізованої школи №3. Туди завітали головний тренер Олександр Кучер з помічниками Юрієм Ушмаєвим та Вадимом Комардіним, а також гравці Владислав Рибак, Валерій Лучкевич, Олексій Гуцуляк, Домінго Бланко, інформує пресслужба клубу.

Зустріч вирішили провести не у звичному форматі запитань та відповідей, а максимально активно – влаштували дітям справжнє тренування. Перед початком Олександр Кучер розповів, як проходять заняття у команді, потім Юрій Ушмаєв організував декілька вправ, а на десерт було найулюбленіше – гра у футбол з професіоналами, які розподілилися якраз на чотири команди. Емоційний галас привертав увагу перехожих, які зупинялися і посміхалися, адже щирі дитячі емоції не залишають місця байдужості. Діти були щасливими, і це є найголовнішим здобутком зустрічі. Особливо у час, який наразі переживає наша країна.

– Враження чудові! В нас справжнє свято спорту, – раділа класний керівник 6-А класу Ярославна Щербей. – Усі діти чекали з нетерпінням на цю зустріч. Вийшло свято здоров’я, свято успіху, адже дітям важливо не лише подивитися на справжніх футболістів, а й дізнатися про те, як стати успішною людиною в житті.

– Діти – це наша радість, і дуже приємно було з ними попрацювати, – щиро посміхався головний тренер "Дніпра-1" Олександр Кучер. – Такі емоції завжди додають енергії, позитиву. Хочеться влаштовувати більше святкових днів для дітей, щоб і їм, і нам було приємно. Впевнений, що футболістам такі зустрічі теж додають позитивних емоцій.

– Це приємні моменти, і особисто мені вони подобаються, додають настрою, – сказав хавбек "Дніпра-1" Домінго Бланко. – Дуже приємно бачити щасливих дітей, які радіють, в яких палають очі. Дуже круто взяти участь у такому заході, пограти з ними, поспілкуватися. В Аргентині я декілька разів брав участь у схожих акціях: це були здебільшого рекламні кампанії, ми їздили до дітей, мені це подобалося, було цікаво.

Читай також: Олександр Кучер: "Ми очікували важкого матчу, знали, що суперник буде діяти агресивно"

Кажучи про свої враження після тренування, хлопці казали, що отримали багато позитивних емоцій та досвіду. Та, сміючись, додавали, що хотіли б бачити таких гостей щодня. Дівчата також не були осторонь. Деякі з них долучились до хлопців на майданчику, решта ж сформували потужну групу підтримки, фотографували та знімали відео, плануючи не лише дивитися наш сюжет на клубному YouTube-каналі, а й змонтувати власний ролик.

Щире спілкування, тренування справжніми м’ячами з офіційних матчів, гра на одному майданчику з футболістами – для дітей це залишає незабутні враження на все життя. Та водночас є стимулом працювати на шляху до своєї мрії, незалежно від обраного фаху.

Популярные новости