"Шахтар" готується до "Вереса": Криськів та ще двоє - не в загальній групі (+Фото)

445 16.05 2023   16:59
Офіційний сайт "Шахтаря"

"Шахтар" відпрацьовує тижневий цикл на базі під Києвом. У вівторок, 16 травня, команда провела ранкове тренування в заміському спортивному комплексі "Святошин". Перед початком сесії на гравців чекали теоретичне заняття та фітнес, лише після цього – безпосередньо робота з м’ячем, інформує пресслужба клубу.

"Гірники" виконали на полі низку вправ на короткий і середній пас з переміщенням, потім у групах відточували комбінаційні дії із завершальними ударами по воротах, а фінішували двосторонньою грою. За індивідуальною програмою сьогодні займалися Дмитро Різник, Іван Петряк та Дмитро Криськів.

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Шахтар" - "Минай", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Читай також: КДК УАФ відсторонив Ваната і оштрафував "Динамо", "Шахтар" та "Верес"

Популярные новости