Ярослав Вишняк: "Як можна абстрагуватися, якщо ти на 10-й хвилині програеш 0:2?"

383 15.05 2023   21:02
"Колос"

Головний тренер "Колоса" Ярослав Вишняк прокоментував поразку від "Олександрії (0:2) в 26-му турі УПЛ.

- Два швидких голи, звичайно, вплинули на гру, довго ми не могли відійти від них. Ми провалили початок зустрічі, а потім вже створювали напівпоменти, але не могли їх реалізувати. Вважаю, що заслужена поразка наша і заслужена перемога "Олександрії". Вітаю суперника з перемогою. Ми сьогодні не виглядали командою, яка прагне та спроможня перемогти. Але нічого страшного, ми йдемо далі, попереду ще заключні чотири тури. Будемо намагатися набрати в них максимум залікових балів.

- Якщо прибрати невдалий початок матчу, загалом малюнок гри як вам?

- Ну як можна абстрагуватися, якщо ти на 10-й хвилині програеш 0:2? "Олександрія" потім зіграла по рахунку, вміло засушила гру. Нам не вистачає креативу, не вистачає гравців, які обігрують один в один і можуть вирішувати питання. Десь нам вдавалося проходити оборону, десь ні, але, за великим рахунком, гра була зроблена за ці десять хвилин. Потім нам було дуже складно, є ще певні кадрові втрати. Тому не вожна ці десять хвилин відривати від решти часу.

- Попереду кінцівка сезону, непрості матчі, в єврокубки "Колос" вже навряд чи потравить. На що можна розраховувати?

- Що кінцівка, що початок – йде заруба в кожній грі. Ми не дограємо сезон. Ми кожну гру будем по максимуму ставити сильніших гравців, будем проводити ротацію, кусатися, чиплятися в кожній грі. Кінцівка не буде відрізнятися від усього сезону. Ми всюди прагнемо перемогти, я не можу звинуватити хлопців у відсутності бажання. Просто десь нам не вистачає майстерності, а десь здоров’я доганяти молодих хлопців, які бігають швидше.

- Чому пропустили такі швидкі голи?

- Як я бачу, "Олександрія" початок гри відіграла свіжіше, дивлячись на те, що вони мали матч посеред тижня, і з того матчу, можливо, увійшли в цей швидше. А нам ця перерва увійшла не на користь. Вважаю, що в нас доствідчена команда, і ми не маємо права починати так гру. Причина? Можливо, десь сильне бажання вплинуло так, що вийшли так, ніби хотіли все одразу зробити. Таке трапляється в футболі.

Читайте также: Чемпионат Украины. "Колос" – "Александрия" 0:2. Видеообзор матча

Источник: ФК "Колос"
Популярные новости