Віталій Пономарьов: "На жаль, долю матчу вирішив один епізод"

380 14.05 2023   23:15
Офіційний сайт "Руху" (Львів)

Головний тренер "Руху" Віталій Пономарьов на післяматчевій пресконференції прокоментував мінімальну поразку від "Кривбаса", повідомляє офіційний сайт львівського клубу:

– Загалом, ми зіграли так, як планували. Але на сьогоднішній момент ми не можемо поки що так діяти всі 90 хвилин. Розпочали непогано, створили декілька моментів, але потім стався провал наприкінці першого тайму. У другому таймі все йшло, в принципі, до нічийного результату, однак помилка в захисті призвела до одинадцятиметрового. На жаль, долю матчу вирішив цей епізод. Ми й надалі боремося за виживання, будемо боротися до кінця. Я все одно вважаю, що наша команда з кожним матчем додає у грі.

Читайте также: "Кривбасс" – "Рух" 1:0. Драматическая развязка

"Кривбас" – хороша команда. До того ж, видно, що клуб розвивається, за два-три роки багато що зроблено. Тому приємно, що є такі команди. З таким підходом наш чемпіонат може повернутися до того рівня, на якому він був раніше. Ми зі всіма командами граємо з позиції сили, пробуємо тиснути, використовувати пресинг. У першій половині першого тайму в нас гра виходила, зокрема, швидкі переходи з оборони в атаку. Ми спеціально до "Кривбаса" нічого не готували, однак знали, що тут сильні та досвідчені футболісти, які завжди вміють виривати результат. Тож ми готувалися до серйозного матчу.

Читайте также: Чемпионат Украины. "Кривбасс" – "Рух" 1:0. Видеообзор матча

На жаль, ми ще структурно на всі 90 хвилин не можемо робити те, що плануємо на поєдинки. Психологія теж відіграє свою роль, тому що ми перебуваємо в такій ситуації, що для нас кожне очко важливе. Звичайно, що психологічний тиск на футболістів відчувається. Є й різні об’єктивні та суб’єктивні причини. Ми не можемо оптимальним складом зіграти жодної гри від початку кола: дуже багато травмованих гравців, також є футболісти, які лише дебютували в Прем’єр-лізі, для молодих це нове – опинитися в такій складній ситуації, проте, з іншого боку, це розвиток для них. Тому, думаю, все буде нормально, – резюмував Пономарьов.

Читайте также: "Рух" вышел в лидеры сезона в УПЛ по количеству удалений, игроков "Днепра-1" не удаляли ни разу

 

Источник: fcrukh.com
Популярные новости