Володимир Шаран: "Було багато галасу через незарахований гол "Миная" - просили хлопців переключитися"

321 08.05 2023   17:37
"Минай"

Головний тренер "Минаю" Володимир Шаран на післяматчевій пресконференції оцінив гру 25-го туру чемпіонату України проти "Ворскли" (2:0).

– За підсумком сьогоднішнього матчу навіть рахунок 1:0 був би несправедливим для вашої команди. Чи не так?

– Про несправедливість рахунку 1:0 не буду говорити, але в цілому ми дійсно заслуговували на перемогу. Ми бачили і розуміли, як хлопці готувалися, вони виконували все те, що було задумано й напрацьовано. Звісно, хотілося б кращої реалізації, хотілося б вирішувати долю матчів раніше. Сьогодні тільки в одного Єгора Твердохліба були можливості забити раніше другий гол і закрити гру.

Але не будемо гнівити Бога. Виграли у дуже серйозної добротної команди. Ми розуміли, що "Ворскла" грала з "Динамо" на день пізніше, ніж ми з "Шахтарем". Розуміли, що в них буде важкий переїзд. Тож ми виглядали свіжіше впродовж перших 75-и хвилин. Далі трохи "підсіли", але дотримали, забили другий гол, порадували себе і наших вболівальників. Довели все до логічного закінчення.

– Емоції, які були після матчу з "Шахтарем", сьогодні допомогли?

– В таких матчах, як з "Шахтарем", завжди затрачається багато сил, емоцій, енергії. Було багато галасу через не зарахований гол "Миная". Ми просили хлопців переключитися. Вони дослухалися, переключилися, почали діяти впевненіше, аніж у матч із "Шахтарем". Ігри проти таких суперників як "Шахтар", "Дніпро-1" й справді додають емоцій на наступні ігри.

 

Читай також: "Минай" - "Ворскла" 2:0. Історична
Популярні новини