Периця Огненович: "Нам потрібно було брати три очки й команда зіграла відповідним чином"

348 07.05 2023   19:12
Офіційний сайт "Металіста"

Виконувач обов'язків головного тренера "Металіста" Періца Огнєнович дав коментар про перемогу над "Львовом", інформує офіційний сайт клубу.

— Ця гра була для нас дуже важкою. Ми розуміли, що якщо цей матч не виграємо, то буде вже дуже важко втримати команду в УПЛ. Через цю складність, це навантаження на гравців, гра була не такою красивою для вболівальників. Але нам потрібно було брати три очки й команда зіграла відповідним чином. Я хочу подякувати всім футболістам, вони сьогодні проявили велике бажання.

— Команда справді виглядала сьогодні важко. Настільки сильнім був психологічний тиск?

— Ясна річ. Ми знали, що буде небагато шансів забити гол. Нам було потрібно донести до гравців, що якщо у нас буде одна-дві-три нагоди, ми маємо забити м'яч. При цьому було дуже важливо не пропустити у власні ворота.

— Сьогодні двоє гравців "Металіста" залишили поле через травми. Це пов'язано з фізичним перевантаженням чи є інші фактори?

— Чесно скажу, мабуть, тут вплив мав психологічний стан футболістів. Всі дуже хотіли перемогти та грали на межі своїх сил. Наскільки ці пошкодження серйозні — будемо розуміти вже після обстежень.

— Розкажіть, що зараз було у роздягальні, які емоції у команди?

— Ви знаєте, що у нас було багато матчів, у яких не вдавалося здобути позитивний результат. Нам потрібна була така гра, щоб психологічно розвантажити команду. Тому, звичайно, всім ми відчули полегшення, але емоції стримані, адже попереду у нас багато випробовувань. 

Читай також: Анатолій Безсмертний вирішив не спілкуватися з журналістами після поразки від "Металіста"
Популярные новости