Матч "Дніпро-1" - "Металіст" під підозрою: нетипово високий рух ставок (+Відео)

868 03.05 2023   21:12
"Дніпро-1"

Президент УАФ Андрій Павелко прокоментував події навколо матчів 24-го туру УПЛ за участю лідерів чемпіонату – "Шахтаря" та "Дніпра-1".

"Сьогоднішні матчі 24-го туру УПЛ за участю лідерів національного чемпіонату викликали чималий резонанс і серед фахівців, і серед вболівальників. В матчі "Шахтар" — "Минай" не було зараховано гол, який може вирішити долю чемпіонату. І цей епізод особливо підкреслює важливість використання системи ВАР у кожному матчі чемпіонату. У свою чергу поєдинок "Дніпро-1" - "Металіст" привернув увагу Комітету етики та чесної гри через нетипово високий рух ставок.

Вдячний Комітету за швидку реакцію і оперативну зупинку трансляції букмекерських даних у цьому матчі! Комітет арбітрів та Комітет з етики і чесної гри оперативно вивчають ситуацію, що склалася в обох матчах, і найближчим часом дадуть свою оцінку по кожному з них. Fair Play - тільки так мають проходити всі матчі в Україні! І тільки за таким принципом мають визначатися переможці у кожному нашому турнірі!

P.S. Контроль за Fair Play - не лише в УПЛ, а й в інших лігах також!!!…" - написав Павелко.

Читайте также: Александр Бабич: "Слухи о матче "Днепр-1" - "Металлист"? Но ведь мой "Мариуполь" отбирал очки у "Шахтера"

Читайте также: Незасчитанный гол "Миная" в ворота "Шахтера" (Видео)

Популярні новини