Руслан Ротань: "Ми повинні прийняти цей програш і рухатись далі"

212 29.04 2023   20:03
Getty Images

Головний тренер ФК "Олександрія" Руслан Ротань на пресконференції прокоментував поразку від криворізького "Кривбасу" - 1:2 у 23 турі УПЛ.

- Вітаю "Кривбас" з перемогою. До того, як рахунок став на користь криворіжців, ми не зуміли забити. Натомість, пропустили зі стандарту, після чого пішла нервова гра, і у підсумку "Кривбас" переміг. Я подякував хлопцям за матч, вони робили все для перемоги - але це футбол, подібне трапляється. Не завжди краща команда виграє матч.

- Як вам суддівство? Чи є якісь зауваження?

- А що з суддівством? Можливо, було пенальті в ворота "Кривбасу". Але ми приймаємо те, що є. Дивіться епізоди. Можливо, ви на матчі не були?! Були? Значить - погано бачили.

- Як ви вважаєте, погодні умови сьогодні вплинули на результат?

- Погода однакова для двох команд. Дійсно, ніхто з футболістів не любить грати, коли є вітер чи інші так звані "нефутбольні умови" - тяжке поле, дощ тощо. Але ми повинні приймати все. Дякую нашим захисникам, що ми взагалі граємо у цьому чемпіонаті. Це перше, що треба сказати.

- Боротьба за місце в єврокубках загострюється? Що ви сказали своїм хлопцям після поразки від "Кривбасу"?

- У нас є наступний матч. Ми повинні прийняти цей програш і рухатись далі. Ви правильно відмітили: боротьба загострюється. Тепер кожен поєдинок буде битвою за шість очок. Це я підопічним і сказав.

- Як ви оціните гру воротаря Микити Шевченка? Чи була його вина у пропущених м’ячах?

- Я оцінюю гру "Олександрії" в цілому і не хочу на комусь одному акцентувати. Виграє чи програє вся команда. Ми всі разом сьогодні поступилися. Цей результат треба прийняти, зробити правильний аналіз і рухатися далі.

Читайте также: Чемпионат Украины. "Кривбасс" – "Александрия" 2:1. Видеообзор матча

Источник: ФК "Кривбас"
Популярные новости