Мирон Маркевич порадив Юрію Вернидубу "трохи стримувати себе"

270 28.04 2023   16:07
Фото - РБ

В одному зі своїх нещодавніх інтерв’ю головний тренер "Кривбасу" Юрій Вернидуб, який вступив до лав ЗСУ після повномасштабного вторгнення держави-терориста рф скаржився на нібито неправильне суддівство його команди, принагідно згадавши, що у Комітеті тренерів УАФ Мирона Маркевича до нього не прислухалися.

Мирон Маркевич у коментарі "Телеграфу" відповів Вернидубу, спростувавши його тези. Спеціаліст також дав кілька порад наставнику "Кривбаса".

"Не знаю взагалі про що мова. Не думаю, що прям так було, і що ніхто не прислухався. Більшість була за те, щоб Ротань був тренером головним, і то було побажання головного тренера збірної Шевченка, в першу чергу. Ну а враховуючи те що головний тренер відповідає за результат – ми пішли йому на зустріч. От і весь "сирбор", — пояснив Маркевич.

Він також відреагував на постійні нарікання Вернидуба на суддівство, які часто виражаються в агресивних випадах останнього.

"Таке треба трохи присікати. Якщо ми будемо дозволяти таке робити – це неправильно. А судді повинні тримати свій якийсь гонор чи що. Я все розумію – я сам не безгрішний, і міг десь щось, як то кажуть, сказати. Але то вже трохи входить в систему, і те треба присікати. За кордоном про це навіть не говорили б, якщо чесно", — сказав Маркевич, порадивши Вернидубу у взаєминах із суддями вчитися "трохи стримувати себе". Повідомляє Dafabet.

 

Читай також: Юрій Вернидуб: "Нічим не займався в комітеті Маркевича в УАФ"

Популярные новости