Юрій Вірт: "У "Вересі" тренуються 12 футболістів - ротація взагалі відсутня"

260 22.04 2023   20:02
"Верес"

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт на післяматчевій пресконференції поділився враженнями від нічиєї (1:1) у поєдинку 22-го туру чемпіонату України з "Минаєм".

- Зустрічалися дві рівні команди. Вважаю, що нічийний рахунок - справедливий. Сьогодні було багато тактичної боротьби. Ми прекрасно розуміли, що поразка лише ускладнювала нашу ситуацію. Тому, налаштовувалися лише на перемогу. Можу сказати, що забитий гол не додав нам впевненості. Навпаки - почалися незрозумілі дії футболістів. Що й призвело до пропущеного м'яча. Знову пропускаємо після елементарної атаки. Не можна так легко дозволяти супернику забивати. Підсумок гри - на табло.

В нас тренуються 12 футболістів. Ротація - взагалі відсутня. Кого могли змінити перед грою - це Дахновського на Блізніченка і Когута на Ющишина. Футболісти з U19 поки далекі від гри в "основі". Щодо заміни Когута на Ющишина - можу сказати, що у весняних іграх Богдан зіграв не на своєму рівні. Тому дали шанс Вадиму. Він на рівні зіграв. За виключенням одного епізоду. Хто сильніший - той і грає у старті.

Читай також: Володимир Шаран: "Ще вісім поєдинків попереду, і кожен з них - вирішальний"
Популярні новини