Періца Огнєнович: "Якщо ми хочемо зайняти більш високу позицію, нам потрібно забивати голи"

195 22.04 2023   17:16
"Металіст"

Виконувач обов'язків головного тренера "Металіста" Періца Огнєнович поділився враженнями від матчу проти полтавської "Ворскли" (3:2)

— Ви все бачили. Сьогодні на полі були дві хороші команди. Не можу сказати про свою команду жодного поганого слова. У них було бажання, була самовіддача, вони грали в хороший футбол, але сьогодні цього було недостатньо для перемоги.

— У складі вашої команди грає вихованець кременчуцького футболу Даніїл Єрмолов. Він орендований у клубу Першої ліги, що є доволі незвичним явищем для українського футболу, але грає добре. Яка його подальша доля, чи буде "Металіст" його викупати?

— Зараз у нас багато важливих питань подібного характеру. Звичайно, ми задоволені його роботою, але зараз дати конкретну відповідь на ваше питання я не можу.

— У стартовому складі сьогодні не вийшов Роберто Коррал, який грав в останніх двох матчах. Водночас зліва у захисті розпочав гру Єгор Картушов. Прокоментуйте це рішення, будь ласка.

— Ми хотіли грати у більш атакувальний футбол, а Єгор Картушов більше якраз орієнтований на атаку. Також ми завжди повинні мати гравців у резерві для підсилення складу у другому таймі. То ж ми зробили такий вибір.

— Сьогодні молоді гравці Максим Багачанський та Євген Рязанцев отримали немало ігрового часу. Оцініть їх виступи.

— У другому таймі ми мали більше ризикувати, нас зобов'язував результат. Максим та Євген грали з помітним бажанням. Інша справа, що гра розвивалася дуже непросто, нам потрібно було швидко забити у другому таймі.

— В останніх матчах ваша команда демонструє результативний і привабливий футбол, при цьому багато пропускає. Як вважаєте, це тенденція чи збіг обставин?

— Якщо ми хочемо зайняти більш високу позицію у лізі, нам потрібно забивати голи. У декількох матчах на старті весняної частини сезону у нас це не виходило. Зараз команда стала краще грати у фазі атаки. Але для перемоги потрібно якісно грати як в атаці, так і в обороні. Зараз виходить так, що ми краще граємо попереду, а у фазі оборони граємо не так, як має бути. Так чи інакше, цю гру вже завершено і ми дивимось на наступний матч. Нам дуже потрібна перемога та три залікові бали.

Читайте также: Чемпионат Украины. "Ворскла" – "Металлист" 3:2. Видеообзор матча

Источник: Металіст
Популярные новости