"Найстрашніше не підтвердилося" - відомі деталі про травму Беки Вачіберадзе

419 17.04 2023   11:44
Металіст 1925

У суботньому матчі проти "Олександрії" після відмашки суперника півзахисник "Металіста 1925" Бека Вачіберадзе був змушений достроково залишити поле через пошкодження.

Офіційний сайт харківського клубу повідомив детальну інформацію щодо стану гравця.

"Була підозра на перелом щелепи, оскільки був очевидний підвивих суглобу. Його вправив лікар одразу на стадіоні в Ковалівці. Ця процедура закрила щелепи.

Після додаткових обстежень, на щастя, найстрашніші підозри не підтвердилися. Перелому немає. Про це повідомив керівник медичної служби  "Металіста 1925" Юрій Кривенко. Втім є наслідки пошкодження капсули суглобу. Вачіберадзе зараз продовжує лікування. На повноцінне відновлення йому знадобиться орієнтовно сім днів. Зараз Бека уже почувається краще.

Також нагадаємо, що за станом здоров'я гру з "Олександрією" пропускали троє гравців "Металіста 1925". Пошкодження Олега Мозіля, яке він отримав у грі проти "Дніпра-1" посилилося, тож, тепер він зможе повернутися до тренувань лише за три тижні. У Андрія Ременюка було запалення сухожилля, а Абдулла Абдуллаєв пропускав минулий поєдинок через застуду", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, матч завершился внічию, 0:0.

Читайте также: "Металлист 1925" несет потери в матче против "Александрии": Эдмара выгнали, Вачиберадзе травмировался

Читайте также: Чемпионат Украины. "Металлист 1925" – "Александрия" 0:0. Видеообзор матча

Популярные новости