Назар Волошин: "В "Динамо" багато нових молодих хлопців - треба зігратися і все прийде"

336 18.03 2023   16:44
"Динамо"

Хавбек київського "Динамо" Назар Волошин в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від матчу 18-го туру чемпіонату України проти "Зорі" (0:1).

– Ми не можемо створити багато моментів та їх реалізувати. Треба більше бити по воротах. Контроль - це добре, але треба забивати і вигравати вдома. У роздягальні ніхто не підбадьорював. Всі розуміють, що ми не можемо програвати на цьому стадіоні. Ми – "Динамо", і ми не можемо програвати. Ми повинні завжди вигравати та більше забивати.

Завдання від Луческу? Я повинен був освіжити гру, бігти вперед, знайти свій момент і забити гол. Момент був, але не вийшло забити. Я не можу сказати в чому проблема наших матчів зі "Зорею". Мені здається, тому що багато нових молодих хлопців, я прийшов з оренди, багато з U-19 прийшли в команду. Треба зігратися і все прийде.

Чи є ще час виправити ситуацію? Я думаю, час завжди є. Ми зможемо все виправити і будемо робити все, що можливо. Ми довіряємо тренерам, будемо робити все, що вони кажуть і виправляти все, що треба, - зазначив Волошин.

Читай також: "Динамо" - "Зоря" 0:1. Панамський привіт

Популярні новини