Володимир Генінсон - про допуск вболівальників на арени: "Якщо є укриття на 500 людей - це правильно"

375 09.03 2023   15:31
Фото - Виктора Перегняка, FootBoom.com

Віце-президент одеського "Чорноморця" Володимир Генінсон в коментарі клубному каналу в Youtube висловив думку щодо присутності вболівальників на стадіонах України весною 2023 року.

- На кожному стадіоні повинні бути місця, де люди зможуть безпечно розташуватися. Якщо на стадіоні "Чорноморця" та "Вереса" є такі місця, то на інших немає. Тоді знову клуби опиняться в нерівній ситуації. Почнеться: "чому ви впускаєте, а ми не впускаємо", "чому цим можна тисячу людей, а нам триста".

Рішення щодо видачі чи невидачі дозволу на відвідування масових заходів приймає тільки воєнна адміністрація того регіону, де проходить матч. Якщо вони знають, що на матч можна запросити 400-500 людей, і під це є відповідне бомбосховище, то, напевно, це правильне рішення. Якщо один із факторів не сходиться – неправильне. Коли під час тривоги ніхто не запанікує та опуститься вниз, то в нас буде 5-6 хвилин, щоб розпочати матч не після відбою, тому що у нас 20 хвилин триває розминка. Ми всіх повідомляємо по стадіону - з бомбосховищ, зі стоянки. Тобто це вже не футбол, це ходіння по муках. Тому є обмежена кількість людей, які знають, як швидко евакуюватися та потім швидко повернутися на свої місця.

Читай також: Володимир Генінсон: "У сім'ї Джеймса відбулася криза, можливо, він повернеться влітку"
Популярные новости