Боси "Германштадта" не змушуватимуть Парасківа переходити до "Динамо"

535 08.02 2023   23:54

Керівництво румунського "Германштадта" не збирається чинити тиск на форварда своєї команди Даніеля Парасківа у зв'язку із пропозицією від київського "Динамо" на 1,2 мільйона євро.

"Ця пропозиція з Києва реальна. Є інші варіанти. Сьогодні я отримав ще одну пропозицію щодо нього. Це письмова пропозиція. Пропозиції схожі. Головне щоб гравець був задоволений. Поговоримо, може він нікуди не хоче йти. Ми мали розмову минулої ночі, але йому треба поговорити з сім'єю, вирішити, що для нього краще. Тоді ми поговоримо із ним".

"Це його сумніви [щодо війни в Україні], тому ми не хочемо тиснути. Я б хотів, щоб він залишився до літа, але важлива пропозиція клубу, важливо й те, чого хоче гравець. Важливо отримати інформацію про гравців, а Мірча Луческу також отримує інформацію про те, що гравці хочуть".

"У мене була дискусія із інвесторами. Нам не потрібно продавати футболістів. У фінансовому плані в нас є стабільність, ми не потребуємо відчайдушного продажу, але, як і будь-який гравець на ринку, ми продаємо, якщо для нас і для футболіста надійде хороша пропозиція, ми його відпустимо", - сказав президент "Германштадта" Дані Коман у коментарі Gazeta Sporturilor.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Парасків відмовився переходити до "Динамо" через війну в Україні.

Читайте также: Форвард "Германнштадта" Параскив отказался перейти в "Динамо"

Популярные новости