Контрольний матч. "Чорноморець" - "Шахтар" (Казахстан) 2:1. В ударі Наумець

454 02.02 2023   19:27
Офіційний сайт "Чорноморця"

"Чорноморець" - "Шахтар" (Караганда, Казахстан) 2:1

Голи: Штогрін 20, Наумець 71 - Пайруз 87.

"Чорноморець": Непогодов, Селін, Салюк, Єрмаков (Гучек, 46), Путря, Задоя (Васильєв, 64), Кузик, Брагару, Штогрін (Кубемба, 46), Бадібанга (Алефіренко, 64), Наумець (Плакса, 86).

"Чорноморець" здобув перемогу в контрольному матчі на зборі в Туреччині. Гру проти карагандинського "Шахтаря" підопічні Романа Григорчука почали впевнено і цілком заслужено на 21-й хвилині повели в рахунку. Гольову атаку на лівому фланзі почав Віталій Єрмаков. М’яч транзитом через Владислава Наумця дістався Андрія Штогріна, той увійшов в штрафний майданчик і технічно вразив в дальній кут - 1:0. Перший тайм одесити спокійно довели до перемоги, майже нічого не давши створити супернику біля воріт Дмитра Непогодова.

У другому таймі на полі в складі "Чорноморця" з'явилися Кевін Кубемба і Лука Гучек, а потім Олександр Васильєв і Даниїл Алефіренко. А коментаторська позиція була підсилена колишнім капітаном "моряків" Сергієм Кравченком, який нещодавно завершив кар'єру гравця.

Заміни підсилили гру одеситів, моменти біля воріт команди з Казахстану виникали регулярно. Мали забивати Кубемба, Наумець, а після пострілу Максима Брагару м’яч влучив в поперечину. Другий гол по такій грі був питанням часу. Рахунок 2:0 на 73-й хвилині організувала зв'язка Алефіренко - Наумець: прохід правим флангом, передача в штрафний майданчик і влучний удар лівою після якісної обробки. "Моряки" могли довести рахунок до розгромного, але натомість привезли собі гол на рівному місці. Ілля Путря і Орест Кузик не порозумілися в центрі поля, карагандинці перехопили сферу і організували якісну контратаку - у Дмитра Непогодова шансів врятувати команду не було. Одесити утримали перемогу 2:1.

Читай також: Контрольний матч. "Чорноморець" - "Шахтар" (Караганди). Пряма трансляція

5 лютого на "Чорноморець" чекає остання гра в Туреччині. Суперником стане клуб "Турон" з Узбекистану.

Популярные новости