"Верес" організував збір на прилади нічного бачення для загону, де служать рівненські ультрас

422 02.02 2023   12:47
"Верес"

"Верес" організував збір для загону спеціального призначення "Любарт", де служить рівненська рота з ультрас клубу.

"Верес" організовує підтримку для рівненських ультрас @rivne_ultras , які зараз захищають нашу землю під Бахмутом та на донецькому напрямку. Цей збір організований для Загону Спеціального Призначення "Любарт", де служить рівненська рота з нашими ультрас.

Хлопцям терміново потрібні прибори нічного бачення. Наша ціль - зібрати кошти мінімум на 4 комплекти Holosun Multi-Laser LS321G. Це мультилазерний цілевказівник із зеленим лазером та інфрачервоним ліхтарем. Корпус виготовлений із алюмінієвого сплаву і є водонепроникним.

Ціна одного комплекту - 40 000 гривень. Нам потрібно зібрати кошти на 4 комплекти загальною вартістю 160 000 гривень. "Верес" переводить у банку 50 000 гривень і потрібно дозібрати ще мінімум 110 000 тисяч.

Також підтримати рівненську роту готові наші друзі з Нідерландського благодійного фонду - Netherlands For Ukraine Foundation🇳🇱. Їхній фонд закупить у Європі за власні кошти і відправить рівненській роті стільки приборів нічного бачення, скільки ми разом з вами зможемо самостійно купити. Якщо ми зберемо на 4 комплекти, вони відправлять додатково +4 прибори.

Ми впевнені, що ви регулярно підтримуєте наших військових. Але зараз Верес просить всіх нас UNITED і відправити до банки будь-яку зручну для вас суму. Навіть 2 гривні - це вже допомога.

Зробити донат можна за 1 хвилину перейшовши за лінком в шапці профілю. Дякуємо за підтримку" - йдеться у повідомленні на клубному Instagram.

Читай також: "Верес" у Туреччині: травми Хондака і Шарая, візит Євгена Пасіча та курйоз з автобусом

Популярные новости