Юрій Вірт: "У "Вереса" є кадрові проблеми, потрібне підсилення"

365 01.02 2023   11:42
"Верес"

Футболісти Вереса у Туреччині продовжують підготовку до весняної частини сезону. Команда базується у Белеку на узбережжі Середземного моря. Рівняни тренуються двічі на день: вранці - бігові вправи, ввечері - робота з м'ячем.

Збори у Туреччині триватимуть упродовж чотирьох тижнів. За цей час Верес зіграє шість спарингів.

Працюємо в режимі дворазових тренувань. Навіть у дні контрольних матчів зранку тренуватимемося. Для відновлення заплановані два вихідних. Футболісти знають, що на команду чекають серйозні фізичні навантаження. Працювати - є, над чим. Потрібно підтягувати фізичну підготовку. Плюс - техніко-тактичні дії. Через тренування, через спаринги - будемо набирати оптимальні кондиції, - розповів інформаційній службі народного клубу головний тренер Юрій Вірт.

Вже під час зборів мікротравм зазнали Василь Курко, Дмитро Кльоц, Даниїл Хондак, Микола Гайдучик і Павло Березянський. Їх повернення до загальної групи у тренерському штабі очікують за декілька днів.

Також Юрій Вірт анонсував пошук нового кадрового підсилення команди. 

Бачимо, що є кадрові проблеми. До нас приїдуть футболісти U-19 Дмитро Шух і Олександр Савчук. Бо зараз тренується 15 польових футболістів, плюс двоє на перегляді. Потрібне підсилення, - сказав Вірт.

Читай також: "Верес" прилетів до Туреччини і провів перше тренування
Популярные новости