"Дніпро-1" в Туреччині: розділення після "Сутьєски", перемога команди Підлепенця

579 30.01 2023   18:58
Офіційний сайт "Дніпра-1"

"Дніпро-1" наступного дня після контрольного матчу – 30 січня, провів тренування, в якому навантаження були скореговані у залежності від зіграного часу проти "Сутьєски". Але спочатку, усі разом, привітали коридором з днем народження автора клубних влогу та подкасту Давида Арчвадзе, інформує пресслужба клубу.

Команда розділилася на дві групи. Ті, хто зіграв півтора тайму, виконали обсяг бігової роботи та влаштували змагання з тенісболу. Решта ж провела, можна сказати, повноцінне заняття, яке містило різноманітні ігрові вправи. Завершилося воно дуеллю "синіх" та "червоних". Перші достатньо тривалий час вели у рахунку, причому двічі у два м’ячі, але "червоні" забили чотири голи поспіль і здобули перемогу 6:5. У переможців забивали Підлепенець (2), Горбунов (2), Гомес, Адамюк, у "синіх" – Танковський, Когут, Танчик (2), Кононов.

На решту дня у спортклубівців заплановані обов’язкові відновлювальні процедури, а завтра тренувальний процес продовжиться. Наступний же контрольний матч "Дніпро-1" проведе 2 лютого проти словенської "Мури".

Читай також: Вінгер "Металіста" Підлепенець не підпише контракт з "Дніпром-1"

Популярные новости