Контрольний матч. "Дніпро-1" – "Сутьєска" (Чорногорія) 0:0. Повернення Бланко

364 29.01 2023   18:25
Офіційний сайт "Дніпра-1"

"Дніпро-1" – "Сутьєска" (Чорногорія) 0:0 

"Дніпро-1": Валеф, Пасіч (Назаренко 46), Сарапій, Сваток, Хайнер, Бланко, Рубчинський, Бабенко, Піхальонок, Гуцуляк, Довбик; Склад з 70-ї хвилини: Рибак, Горбунов, Гомес, Адамюк, Кононов, Танковський, Бланко, Підлепенець, Назаренко, Танчик, Пеглоу.

"Дніпро" сьогодні, 29 січня, провів черговий спаринг на зборі в Туреччині, інформує пресслужба клубу.

Початок гри був за дніпрянами, в складі яких перший матч на зборах проводив Бланко. Саме він розіграв багатоходівку невдовзі після стартового свистку, яку з близької відстані завершував ударом головою Довбик, але м’яч влучив у голкіпера чорногорського клубу. Спортклубівці продовжили володіти відчутною ігровою перевагою і чудовий момент відкрити рахунок на 7-й хвилині зустрічі втратив Гуцуляк, який не зумів переграти воротаря після відмінного пасу Ручинського.

Не мали успіху і кілька поспіль кутових, які подали дніпряни у перший частині гри. В одному епізоді Довбику таки вдалося змусити суперників діставати м’яч з сітки воріт, але у цьому моменті рефері зафіксував гру рукою з боку форварда дніпрян. Суперники ж атаці частіше потрапляли в офсайди, не доводячи свої перспективні випади до логічного завершення, а їх гол також було скасовано через положення поза грою.

Загалом перша половина зустрічі пройшла у досить жорсткій боротьбі і лікарям обох команд не раз доводилося вибігати на поле під час чисельних пауз. Через це поступово темп гри впав і гострих моментів вже стало не так багато, як на початку зустрічі.

У перерві тренерський штаб дніпрян провів одну заміну, при цьому номінальний атакуючий півзахисник Назаренко зайняв позицію лівого захисника. Саме Назаренко першим перевірив пильність голкіпера "Сутьєски" у другому таймі, але пострілу дніпрянина завадив рикошет. Наступного разу голкіпер чорногорців вступив у гру вже на 62-й хвилині, відбивши на кутовий підступний удар Бланко. Ще пізніше Бланко ледве не вийшов сам на сам із воротарем, але не встиг до пасу партнеру.

Читай також: Контрольний матч. "Зоря" - "Академія Пандєва" (Північна Македонія) 2:0. Точка Антюха

За 20 хвилин до завершення матчу дніпряни повністю оновили склад, залишивши на полі "свіжого" Назаренка та Бланко. На гру це не сильно вплинуло – територіальна перевага залишалася за дніпрянами. Кутовий у виконанні Горбунова ледве не призвів до автоголу у ворота чорногорців, але голкіпер зреагував на зрізку свого партнера.

У підсумку другий турецький збір "Дніпро-1" розпочав нульовою нічиєю з чемпіоном Чорногорії.

Популярные новости