Контрольний матч. "Кривбас" – "Струга" (Північна Македонія) 1:1

429 27.01 2023   18:15
ФК "Кривбасс"

27.01.2023. Контрольний матч

"Кривбас" (Кривий Ріг) - "Струга" (Струга, Півн. Македонія) 1:1

Голи: Роман Дебелко 30 - Бесарт Ібраімі 44

"Кривбас" (Кривий Ріг): Андрій Кліщук - Андрій Понєдєльнік (Денис Шевченко, 70), Віталій Вернидуб (Данило Бескоровайний, 46), Тимур Стецьков, Володимир Якімець (Євген Опанасенко, 65) – Максим Задерака (Артур Микитишин, 46), Ріфет Капіч (Тимур Кораблін, 70), Микита Татарков (Клім Приходько, 65), Євген Банада (Владислав Семотюк, 46), Дмитро Хомченовський (к) – Роман Дебелко (Денис Устименко, 65).

Запасні: Богдан Хома, Захар Карпусь, Арсеній Кілєвий.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

"Струга" (Струга) (стартовий склад): Ведран Кйосевскі, Ард Касамі, Сава Радіч, Бесарт Кріванʼєва, Міклован Пере, Хоган Укпа, Бесмір Бойку, Едіс Малікхі, Марʼян Радескі, Буньямін Шабані, Бесарт Ібраімі.

Головний тренер: Срджан Захарієвскі.

На 43 хвилині Бесарт Ібраімі ("Струга") не реалізував пенальті (воротар)

На 67 хвилині Денис Устименко ("Кривбас") не реалізував пенальті (стійка)

"Кривбас" у другому турецькому спарингу розійшовся миром із "Стругою" з Північної Македонії  - 1:1. Обидва м'ячі були забиті у першому таймі. 

Поєдинок вийшов бойовим для обох команд. Криворіжці більшу частину ігрового часу володіли територіальною перевагою, але втілити її у гол зуміли тільки на 30 хвилині, коли Дебелко відзначився своїм першим голом у 2023 році.

У кінцівці тайму "Струга" заробила пенальті, але Ібраімі, до речі, ексгравець запорізького "Металурга", "Таврії" та "Севастополя", програв дуель Кліщуку. Андрій зіграв майстерно, парирувавши мʼяча у правій від себе шістці. Але, на жаль, на перерву команди все ж пішли за нічийного рахунку. Татарков допустив грубу помилку, скинувши снаряд прямо під удар тому ж Ібраімі на лінію карного майданчика – 1:1.

У другому таймі у складі "Кривбасу" на полі вийшли багато свіжих виконавців. На 67 хвилині ми заробили пенальті, але Устименко схибив з 11-метрової позначки, влучивши у стійку. До кінця матчу надія вирвати першу перемогу у новому році не згасала, але більше голів ми не побачили. Нічия – 1:1.

Наступний спаринг червоно-білі проведуть 30 січня проти "Дріти" з Косова.


Читайте также: Контрольный матч. "Кривбасс" – "Хебир" (Болгария) 1:2. Видеообзор

Популярные новости