Олексій Чичиков розкрив оригінальну систему виплат зарплат у "Дніпрі-1"

703 26.01 2023   11:32
Фото - scdnipro1.com.ua

35-річний Олексій Чичиков, який зараз виступає на аматорському та обласному рівні, пригадав свої виступи за "Дніпро-1".

– Хто насправді стоїть за Дніпром-1 – Коломойський чи тільки Береза? 

– Офіційний президент Юрій Береза. Ігор Коломойський ніде не фігурує. Ходять чутки, що головний Коломойський, але ми всі розуміємо, що офіційно Береза. Я жодного разу не бачив Ігоря Валерійовича в клубі, тому не можу нічого сказати про його роль у команді.

– Правда, що Дніпро-1 постійно затримує зарплату? 

– Там немає затримки. У них така система: ти чотири місяці відпрацював, але зарплату отримуєш за два місяці. І таким чином відбувається, що в тебе постійно висить затримка за два місяці. Я не можу сказати, що це затримка, просто така система. Коли я ішов з клубу, в мене ще висіла зарплата за два місяці, але потім мені її виплатили. Не було такого, щоб обманули. Як бачите, туди їдуть легіонери: якби були якісь проблеми, то вони би туди не їхали. 

– Як думаєте, Дніпро-1 стане чемпіоном України в цьому сезоні?

– У них є всі можливості для цього. Вони зараз підсилюються гравцями, змішалися з харківським Металістом і ще беруть легіонерів. Тому там дуже хороша конкуренція за позиціями. Я стежу за їхніми матчами, адже це близька команда для мене. Становище команди залежить від того, як Дніпро-1 проведе збори. Друга половина чемпіонату – ключова. Тому треба добре підготуватися до неї, аби боротись за чемпіонство.

 

Читай також: До тренувального табору "Дніпра-1" приєднався вінгер "Інтернасьйоналя" Жоан Пеглоу

Популярные новости