Дуелунд, права на якого належать "Динамо", хоче залишити "Неймеген"

552 17.01 2023   23:13
Getty Images

Півзахисник київського "Динамо" Міккель Дуелунд, який на правах оренди виступає за НЕК "Неймеген", не проти повернутися до Данії.

"Так, я міг би перейти в Суперлігу, але поки не знаю, що буде далі. Я просто відчуваю, що мені потрібні нові виклики, і є кілька цікавих варіантів, над якими ми працюємо", - каже Міккель Дуелунд.

Наразі він перебуває на правах оренди в НЕК "Неймеген" до кінця сезону, але він не хоче залишатися там більше, якщо у нього буде можливість піти з команди.

"Я попросив НЕК дозволити мені змінити клуб, тому що мені просто необхідний новий старт. Проблем з травмами немає, і я в хорошій формі - навіть занадто хорошій, щоб не почати солідно за свою команду, але є багато речей, які відіграють свою роль", - каже він і уточнює:

"Це футбол, навіть якщо він розчаровує. Важко бути орендованим гравцем, наприклад, тому що, очевидно, клуб може зробити ставку на своїх постійних гравців, на продажі яких він може заробити більше, ніж на того, хто незабаром може знову піти. Я розумію механіку, але це просто не ідеальна ситуація для мене", - каже Міккель Дуелунд.

Тому наступний клуб, схоже, стане для 25-річного данця абсолютно новим пунктом призначення.

"Війна в Україні унеможливила моє повернення до рідного клубу "Динамо". Я був трохи розгублений і тому розпочав новий сезон у НЕКу. Сезон розпочався чудово, але різні обставини змусили його згладити. Зараз я хочу грати більше і нічого не виключаю. Тому хотілося б вийти звідси у вікно і спробувати щось нове", - цитує гравця bt.dk.

Міккель Дуелунд до жовтня більш-менш постійно виступав за "НЕК Неймеген", але в останніх п'яти матчах вийшов лише одного разу на заміну.

Читайте также: "Динамо" дважды заработает на трансфере Виктора Цыганкова

Популярные новости