Анатолій Місюра: "На сьогодні я не бачу нічого поганого для "Чорноморця" в найближчому майбутньому"

686 09.12 2022   08:26
Чорноморець

У понеділок, 5 грудня, Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали трьох осіб за підозрою у створенні злочинної організації та скоєнні корупційних злочинів в Одесі. 

Серед них виявилися власники Чорноморця Борис Кауфман і Олександр Грановський. У фігурантів є можливість вийти на волю під заставу, яка становить нечувану суму, але навіть у цьому разі їм доведеться носити спеціальний браслет.

Генеральний директор Чорноморця Анатолій Місюра розповів про плани команди на зимову перерву і своє бачення найближчого майбутнього одеського клубу в світлі арешту його власників.

- Футболісти пішли у відпустку. Після відпочинку, який, як і в інших українських клубах, триватиме близько місяця, Чорноморець на початку січня збереться на своїй базі. 

У Совіньйоні ми проведемо невеликий втягувальний збір, після чого плануємо вирушити до Туреччини, де відбудеться основна підготовка до другої частини сезону.

- Динамо збирається провести в Туреччині аж чотири збори. Скільки їх буде у Чорноморця?

- Це питання краще адресувати нашому головному тренеру. Моє завдання - забезпечити виїзд команди і якість проведення зборів безпосередньо в Туреччині.

- На зимову перерву Чорноморець пішов на передостанньому місці в турнірній таблиці. Чи плануються якісь кадрові перестановки?

- На це запитання знову ж таки має відповідати Роман Григорчук. 

- Не можу не запитати про ваше бачення ситуації, що склалася навколо власників Чорноморця Кауфмана і Грановського. Що ви думаєте з цього приводу?

- Я не компетентний у цьому питанні, тому відмовлюся від коментарів. Є відповідні державні органи, які можуть відповісти на це питання. Я, як і ви, дізнаюся про все з преси. Іншої інформації в мене немає.

- І все-таки: чи побачимо ми Чорноморець в УПЛ найближчої весни?

Читай також: Марко Сапуга: "Добре, що з "Чорноморцем" все закінчилося нічиєю"

- Ви ставите провокаційні запитання. На сьогодні я не бачу нічого поганого для Чорноморця в найближчому майбутньому. Нам не вперше стикатися з труднощами. Ясна річ, що всі переживають, але я сподіваюся, що все буде добре, і ми продовжимо виступати в чемпіонаті України.

Источник: FanDay
Популярные новости