Патрік ван Леувен: "Тривога, темрява - "Зоря" всі проблеми отримала під час останнього матчу"

401 01.12 2022   18:42
Зоря

Головний тренер "Зорі" Патрік ван Леувен на післяматчевій пресконференції поділився враженнями від пропущенного матчу 7-го туру чемпіонату України проти "Колосу" (2:2).

- Ми хотіли виграти, та прагнули цього до останньої хвилини. Достатньо показували нашу гри, проявляли акуратність, створювали моменти. Знову наші помилки повторюються, пропустили два м’ячі зі стандартів. Футболісти повинні бути готовими до будь-якого розвитку подій. На жаль, вони чомусь не до кінця розуміють деякі моменти, і не можуть вірно до них підійти.

Перший гол ми забили з пенальті, а другий змогли після перерви реалізувати. Під час цього матчу у нас вперше звучала сирена повітряної тривоги. Після її закінчення нас випустили на поле і знову треба було входити у гру, це трошки збиває з пантелику, якщо чесно. Але змогли забити, це добре. Також пізніше були проблеми з освітленням. Ми всі проблеми отримали під час останнього поєдинку, до цього таких інцидентів з нами не було, хоча багато команд з таким вже зіштовхувалися.

Читай також: Ярослав Вишняк: "Задоволений, що хлопці не пішли у відпустку раніше, ніж потрібно"
Популярные новости