Почесний президент "Дніпра-1": "Багато "добродіїв" ставили не палки в колеса, а арматуру"

549 30.11 2022   16:46
Дніпро-1

Почесний президент "Дніпра-1" Юрій Береза поділився думками з приводу сьомої річниці клубу.

"Колись мене питали, яка у мене мрія? Щоб на "Дніпро Арені" вперше лунав гімн Ліги Чемпіонів. На домашньому стадіоні "Дніпра-1".

Футбольна родина "Дніпро-1" - це відображення нашої України останнього десятиліття. Ніхто, крім купки фанатиків, не вірив, що цей клуб чогось доб’ється. Багато "добродіїв" ставили не палки в колеса, а арматуру. Суперники були значно сильніші та ставились зневажливо. А тепер, як то кажуть, результати на табло.

Клуб робить свій тернистий, але славний шлях у ногу з країною. Переживає страшні та важкі часи разом з країною, і обов’язково досягне найвищих висот, так само як і Україна.

Братство "Дніпро-1" в дії. Спортсмени-футболісти захищають честь країни та регіону на футбольному полі, а інша частина родини "Дніпра 1" на передовій, вже 9-й місяць на сході України.

Я знаю, я вірю, що дуже скоро ми нарешті поєднаємось на "Дніпро Арені": футбольний клуб на полі, бійці (вже у ролі фанатів) - на секторі. У товариському матчі на честь перемоги України у цій страшній війні", - написав Береза у фейсбуці.

Читайте также: Юрій Береза - про заяви Козловського: "Фріків треба ігнорувати, а то вони нас з'їдять"

Популярные новости