Юрій Вернидуб: "Хотілось би мати у "Кривбасі" такого нападника, як Лаутаро Мартінес"

395 29.11 2022   13:32
Кривбас

Головний тренер "Кривбасу" Юрій Вернидуб висловився про перемогу над "Дніпром-1" у 15 тур УПЛ (2:1).

- Чи вплинула сьогодні на матч зупинка гри через тривогу?

- Це у нас вже третя гра, де відбувається така перерва: "Ворскла", "Інгулець" і от тепер "Дніпро-1". Й в усіх випадках ми перемогли. Виходить ці перерви йдуть нам на користь. З іншої сторони, звісно, був розчарований, що після такого спірного моменту нам одразу поставили пенальті. Пропустили – 0:1, але, думаю, це тільки ще більше розізлило команду.

Ми завелись, почали більше атакувати. Могли в кінці першого тайму забивати ще. У другому таймі рівна гра. Були моменти у нас (двічі Дебелко) й у них. Але стопроцентних моментів у наших воріт не було. Ми заслужено перемогли. Конкуренти почали регулярно набирати очки, тому нам було дуже необхідно сьогодні виграти.

- Чи бачите у команди прогрес, та чи задоволені якістю гри у останніх матчах?

- Я би сказав так, є матчі, коли дійсно отримуєш задоволення від футболу у виконанні моїх футболістів, навіть програшні матчі. Наприклад, з "Шахтарем" - 0:1 та "Динамо" - 1:3. Мали багато моментів, але своє не забили, а пропустили після "дитячих" помилок. Прогрес є однозначно, але поки не можу зрозуміти, чому сьогодні зіграли добре, я отримав задоволення, а в матчі з тим же "Металістом 1925" діяли погано. Прогрес точно є, особливо у молоді. У Волошина, у Микитишина. Радий, що взяли їх в оренду й вони підсилили нашу гру.

- Які позиції взимку потрібно підсилити? Можливо, напад?

- У нас є три однакові нападника: Дебелко, Хобленко, Устименко. Але мені як тренеру хотілось б мати у команді такого нападника, як наприклад, у "Інтері" Мартінес. Хай він невисокий, але швидкий та дуже технічний. Також подобається Денніс Бонавентуре, який грав у "Зорі", а зараз виступає в АПЛ. Будемо шукати. Але зараз йде війна, й дуже важко знайти якісних гравців, особливо іноземців.

Читай також: Юрій Вернидуб: "Залишилось зробити так, аби так само ми грали й проти інших клубів УПЛ"

Дуже-дуже вірю, що ця війна якнайскоріше закінчиться. Дякуємо нашим ЗСУ, які дійсно роблять колосальну роботу. Гордий, що народився в Україні, живу в Україні. У нашій неньці-Україні. Наша нація – дуже сильна нація. Українська нація – нація непереможних, так воно буде завжди.

Популярные новости