"Кривбас" з "Інгульцем" зіграє в ретро-формі

511 23.10 2022   22:51
ФК "Кривбасс"

ФК "Кривбас" - єдина команда УПЛ, яка не зіграла вдома жодного матчу чемпіонату. Війна змусила багатьох покинути свої домівки, для більшості клубів УПЛ це не стало виключенням. Команди були вимушені переїхати в інші міста, там тренуватися та грати "домашні" поєдинки. "Кривбас" попри все залишився у Кривому Розі, і весь цей час команда базується в безпосередній близькості до лінії фронту.

В цьому особливому та унікальному сезоні УПЛ саме НСК "Олімпійський" дав притулок "Кривбасу". Кожного туру криворізький клуб намагається відтворити домашню атмосферу, зробити все, щоб хлопці відчували себе як вдома, але 420 кілометрів в один бік і ще стільки ж в інший кожного разу нагадують, що команда в гостях.

Саме тому матч 9 туру "Кривбас" - "Інгулець" криворіжці присвячують своєму рідному місту та всім криворіжцям, які працюють та боронять рідний край. Кожному, хто з гордістю може сказати: Кривий Ріг - моє місто!

24 жовтня команда вийде на поле в новому ексклюзивному комплекті ретро-форми, що була зроблена до визначної для клубу дати - 30-річчя виходу "Кривбасу" до Вищої ліги, інформує прес-служба. 

 

Читай також: "Ювентус" готовий почати перемовини з оточенням Мудрика
Источник: ФК "Кривбасс"
Популярные новости