Тренер "Металіста" - про перемогу над "Ворсклою" та кадрову ситуацію

504 16.10 2022   00:05
Оф.сайт ФК "Метллист"

Виконувач обов'язків головного тренера "Металіста" Олег Ратій прокоментував переможну гру проти полтавської "Ворскли" (3:2).

— Олегу Борисовичу, ваша команда здобуває першу номінально домашню перемогу лише в 7-му турі. Які ваші думки сьогоднішній матч?

— Напевне, наша перша домашня перемога буде в Харкові. А ця перемога домашня, як то кажуть, лише по календарю. Нам би хотілося зіграти в Харкові, це було б найкраще для наших вболівальників, як і для всіх нас.

— Початок поєдинку сьогодні був за "Ворсклою". Як вважаєте, шляхом чого "Металісту" вдалося переломити хід гри на свою користь?

— Ну, це ваша думка така. Наша думка інша. Ми так спланували гру, що мусили в перші хвилини більше діяти в захисті. Потім хлопці зрозуміли, що можуть і зіграли так, як вони вміють.

— Максим Прядун забиває вже 4-й та 5-й свої голи в цьому сезоні та виходить в лідери бомбардирських перегонів. В чому, по-вашому, секрет його успіху?

— Напевне секрет успіху в тому, що команда грає. І коли так відбувається, кожен футболіст може грати так, як він вміє, проявляючи свої найкращі якості.

— Розкажіть, будь ласка, яка ситуація по травмованим. Зокрема, сьогодні знову не було в заявці Віталія Федоріва...

— Олександр Рибка вже приїхав, він з нами, поруч. Був у роздягальні, розмовляв з хлопцями, підтримував. Дуже дякуємо йому за підтримку. Віталій Федорів також зараз у роздягальні, також з командою. Віримо, що скоро вони повернуться на поле і все буде нормально. Дмитро Коркішко завтра пройде МРТ і подивимось, як у нього справи. Плануємо, що він скоро відновиться. Наразі його нічого не хвилює, але є лікарі, які мають прийняти рішення.

Читай також: Чемпіонат України. "Металіст" - "Ворскла" 3:2. Відеоогляд матчу
Популярные новости