Сергій Лавриненко: "Перемог поки немає, але ми задоволені нічиєю з "Колосом"

421 08.10 2022   10:02
Денис Руденко, Footboom

Головний тренер "Інгульця" Сергій Лавриненко прокоментував нічию з "Колосом" у 6-му турі УПЛ (1:1).

- Ігри між "Колосом" і "Інгульцем" - це вже досить давня історія. Клуби зі схожою філософією, схожою історією. Тому ігри завжди проходять у безкомпромісній боротьбі. Багато єдиноборств, емоцій, пристрасті. Сьогоднішній матч був не виключенням. Бойова гра вийшла. Сьогодні результат закономірний. Навряд чи якась з команд більше напрацювала на перемогу. Було б несправедливо, якщо б хтось взяв 3 очки.

Десь ми віддали частину поля, щоб суперник більше атакував. Ми розуміли, що "Колос" грає вдома і буде грати агресивно. Тому зробили певні тактичні зміни. Ну і враховуючи те, що у нас деякі гравці травмувались, довелось робити певні зміни в стартовому складі.

Загалом ми задоволені цим очком. Кожне очко в турнірній таблиці - його треба десь знайти. Так, перемог поки немає. Ми розуміємо, що всі команди вже набрали якусь ходу. Зараз важко спрогнозувати результат кожного матчу. Ми намагаємось перемогти, але поки у нас не виходить. Сподіваємось, що це колись станеться, - цитує Лавриненка пресслужба "Колоса".

Читай також:: "Колос" - "Інгулець" 0:0. Відеоогляд матчу
Популярні новини