Володимир Шаран: "Динамо" знаходиться далеко не на тій сходинці, на якій має перебувати"

386 01.10 2022   09:43
Минай

Головний тренер "Минаю" Володимир Шаран розповів клубній пресслужбі про майбутній поєдинок з "Динамо" та готовність команди.

- Чи є психологічні наслідки нещодавньої прикрої поразки від "Львова"?

– Можна вважати, що були впродовж перших двох днів після гри. Побачили, що гравці дуже засмучені таким результатом, оскільки могли виграти. Але надалі ми бачимо, що команда наполегливо працює на тренуваннях і головне що травмованих немає.

Налаштовувати команду на такого суперника як "Динамо" не має необхідності. Навпаки, потрібно заспокоїти хлопців, щоб вони впевнено вийшли на поле і показали той футбол, на який ми здатні на даному етапі.

– Невдалий старт "Динамо" у чемпіонаті робить киян більш складним суперником?

– Так, звичайно. Впевнений, що тренерський штаб зробив висновки і самі гравці. І до цього поєдинку вони, напевно, підійдуть в кращій формі, ніж були до цього. Тому, що видно було, що команда виглядає втомленою. Але, знов таки, основної обойми команди не було цей період через матчі збірних, тому важко сказати, в якому стані перебуває команда. Але психологічно, напевно, кияни розуміють, що "Динамо" знаходиться далеко не на тій сходинці, на якій має перебувати.

– Ви бачили в роботі вже двох голкіперів – Олександра Бандуру та Германа Пенькова. Чи задоволені ви їх роботою?

– Від воротарської ланки зараз буде залежати дуже багато, тому, що "Динамо" буде створювати чи мало моментів. І, звичайно, в такому поєдинку від воротаря дуже багато чого залежить. Сподіваємось на кваліфікацію наших воротарів, але із тим, хто саме займе місце в складі, визначимось лише завтра.

Читай також:: "Динамо" у повному складі зібралося у Львові
Популярные новости