Владислав Дмитренко: "Тренери розповіли про сильні та слабкі сторони "Колосу"

390 30.09 2022   10:15
Фото - Денис Руденко, Footboom

Півзахисник "Металіст 1925" Владислав Дмитренко розповів про паузу в чемпіонаті, мотивацію обіграти "Колос" та настрій у команді напередодні сьогоднішнього матчу:

- Владиславе, зараз була пауза в чемпіонаті, команда довго не грала офіційні матчі. Як особисто для тебе краще, коли є багато часу на підготовку чи коли звичайний тижневий цикл?

- З одного боку, у нас було кілька днів відпочинку. Ми мали можливість відпочити зі своєю сім'єю, друзями, рідними. З іншого боку, хочеться якомога більше грати, щоб були меншими паузи між матчами. Просто, щоб більше грати.

- Вдалося скласти враження про нинішній "Колос"? Що являє собою ця команда, наскільки буде складно грати проти них, на твою думку?

- Звичайно, що складно, бо це команда, яка йде на першому місці. Ми також дивимося футбол і бачили, як вони грають. Тренерський штаб нам все детально пояснив, де сильні, а де слабкі сторони. Сподіваюсь, що ми завтра вийдемо і покажемо те, що від нас просить тренерський штаб.

- Чи є якась додаткова мотивація обіграти "Колос", бо ця команда зараз йде на першій сходинці у турнірній таблиці?

- Можливо, трішки є, що хочеться перемогти команду, яка йде на першому місці. Але ми на всі матчі налаштовуємося однаково, тому чогось особливого немає.

- За твоїми спостереженнями, з якими настроєм, з якою мотивацією команда підходить до протистояння з "Колосом"?

- Як завжди з позитивом, з гумором. Тому ми, сподіваюсь, готові.

Читай також:: "Металіст 1925" - "Колос". Анонс та прогноз матчу
Популярные новости