Володимир Шаран: "Можна вважати, що на нічию ніхто не грав"

407 05.09 2022   17:20
Фото - "Ингулец"

Після завершення матчу "Минай" – "Колос" (1:1) головний тренер господарів Володимир Шаран поспілкувався з журналістами під час пресконференції.

- Налаштовувалися на таку гру – важку гру, і чудово знали, як діє суперник. Тому наголошували на перших хвилинах. Щоб досягти успіху й психологічної переваги треба забити і не поступатися у боротьбі. Бо знали, що на нашому полі буде багато боротьби.

Пропустили з 11-метрового у першому таймі, одним періодом першого тайму я не задоволений, адже ми дуже притиснулися до воріт.

У другому таймі зробили корективи. Якби реалізували 11-метровий, десь можна було діяти на контратаках. А так доводилось зустрічати суперника високо і робили це, доки були сили. Провели непоганий відрізок, поки не закінчилися сили. Це була рівна гра, бо в кінці у суперника були нагоди вийти вперед.

Задоволений самовіддачею хлопців, команда молода, вона прогресує. Хотіли перемогти, але й суперник цього також хотів. Тому, можна вважати, що на нічию ніхто не грав".

– Данило Голуб забив "Олександрії", Ельдар Кулієв – "Колосу". Чи можна говорити про дуже перспективну молодь закарпатської команди?

– Молодь перспективна, але "дуже" говорити ще зарано. Кулієв – це гравець молодіжної збірної, хлопець з талантом, але ще треба працювати. Як і іншим ще треба багато працювати, адже вони на такому рівні грають вперше.

– Ви задоволені замінами?

– Якби був задоволений, то не робив би зворотну заміну. Данило Голуб молодий хлопець, трохи розгубився. Це бойовий матч. Сьогодні був не такий матч, як проти "Олександрії". "Олександрія" давала грати, а "Колос" нав’язував боротьбу, тому було дуже важко. Можна було й раніше зробити три заміни, але я бачив, що хлопці ще витримують.

– У роздягальні було більше позитиву чи "наганяй"?

– Та ні, більше позитиву, який наганяй. Вони розуміють, ми розуміємо, що команда прогресує, хлопці стають чоловіками. Це головне. У нас півзахист був набагато молодший, ніж у суперника. Але ми витримали.

Источник: ФК Минай
Популярні новини