Володимир Генінсон: "В "Чорноморці" на перегляді бельгієць - завтра ухвалимо остаточне рішення щодо нього"

608 04.09 2022   21:47
Фото - Виктора Перегняка, FootBoom.com

Віцепрезидент "Чорноморця" Володимир Генінсон після матчу 3-го туру чемпіонату України з "Інгульцем" (1:1) розповів про справи в клубі.

- Щоб домогтися проведення матчу в Одесі, було проведено дуже непросту роботу як самого ФК, так і компанії, що володіє стадіоном - Allrice Capital. І нам сприяли одеські обласні та міські адміністрації. Для нас було важливо грати вдома, бо ми хотіли зробити свято. Власники арени чудово підготували все до нашої першої одеської гри чемпіонату, газон в ідеальному стані. Команда сприйняла те, що гратимемо в Одесі позитивно.

Компанія Allrice Capital тепер буде нашим титульним спонсором, і це швидше за все буде позначено на грудях у наших футболістів з наступного туру. Ми були однією з небагатьох команд без титульного спонсора, і ось тепер цей пробіл закритий. Цього року ми залучили понад десять нових партнерів, це була важка робота усієї клубної структури "Чорноморця". І дуже важливою була допомога власників.

Спонсорські гроші, які ми отримуємо, не йдуть на покриття видаткової частини бюджету. Вони скеровуються в розвиток ФК. На щастя, чемпіонат поки що проходить без суттєвих інцидентів. Сьогодні взагалі не було жодної сирени під час зустрічі. У команді на перегляді бельгієць із досвідом виступу у молдавському "Шерифі". Завтра ми ухвалимо остаточне рішення щодо нього.

 

Читай також:: Роман Григорчук: "У всіх трьох турах "Чорноморець" мав моменти"
Источник: tribuna.com
Популярні новини