Костянтин Бичек: "Будемо нав'язувати свою гру, не підлаштовуватися під "Шахтар"

578 23.08 2022   12:30
Металіст 1925

- Костянтине, вітаємо тебе з тим, що ти став гравцем "Металіста 1925". Які в тебе емоції від цього, що це для тебе означає?

 

- Дякую за привітання, емоції тільки позитивні. Буду старатися, буду прогресувати. Сподіваюсь на плідну співпрацю з "Металістом 1925". Це крок уперед для мене. Що ще сказати? УПЛ, вища ліга - це вже не там, де я був, скажімо так. Тепер треба тільки працювати і працювати. Сподіваюсь на найвищі досягнення.

 

- Певну частину зборів ти пройшов з "Металістом 1925", як тобі команда, як тобі колектив, як себе відчуваєш в ньому?

 

- Колектив прийняв добре, все мені подобається. Дуже гарна команда, мені імпонує стиль гри "Металіста 1925", тренери, все на найвищому рівні. 

 

- У Валерія Кривенцова багато різноманітних задумів, які часто складно гравцям даються. Наскільки складно у тебе проходить адаптація до того, що вимагає тренер?

 

- Я не можу так сказати. Це тренер бачить, як у мене проходить адаптація. Я сам по собі нічого не можу сказати. Будемо дивитися в матчах, як воно буде складатися. Сподіваюсь, що все буде добре.

 

- Можеш розказати про себе, як про гравця? На яких позиціях ти може зіграти, де тобі найбільше подобається грати? Які риси вважаєш кращими, а де потрібно допрацьовувати?

 

- Завжди потрібно допрацьовувати, в усьому. По своїх рисах? Мабуть, швидкість, не знаю. Щодо позицій - правий-лівий атакувальний півзахисник, інсайда можу в центрі зіграти. У принципі, й нападника грав теж.  

 

- З переліку позицій можна припустити, що раптом що, то можеш і в ворота стати? 

 

- Ну, ні. У ворота то вже ні.

 

- У першому турі нового сезону Прем'єр-ліги у "Металіста 1925" одразу серйозна перевірка - "Шахтар". Як вважаєш, наскільки готовим підходить "Металіст 1925" до цього поєдинку ну і взагалі що очікуєш від цього матчу?

 

- Очікую на гарну гру. На теорії розмовляли з тренером, будемо, скажімо так, нав'язувати свою гру, не підлаштовуватися під "Шахтар". Сподіваюсь, що у нас все вийде. Сподіваюсь, що буде гарний результат для нас. Та і все, побачимо.

 

- У "Шахтаря", порівняно з минулим сезоном, змінився головний тренер та і кадрово це зовсім інша команда. Чи звертав увагу Валерій Сергійович на це? Що змінилося в "Шахтарі" чи інша це команда?

 

- Звертали увагу, звісно. Але, все ж таки, не будемо забувати, що це команда рівня Ліги Чемпіонів, завжди у нас в Україні на високих місцях. Немає чого говорити, команда дуже хороша. Будемо нав'язувати свою гру.

Популярні новини