"Готові приїзджати в Україну на збори" - гравці "Кривбасу" про спаринг з "Металістом"

386 07.08 2022   11:40
Фото - fckryvbas.com

Півзахисник криворізького "Кривбасу" Дмитро Хомченовський та нападник Олексій Хобленко розповіли про контрольний матч із харківським "Металістом" - 1:1, останній спаринг на третьому зборі.

Дмитро Хомченовський:

Півзахисник криворізького "Кривбасу" Дмитро Хомченовський розповів про контрольний матч із харківським "Металістом" - 1:1, останній спаринг на третьому зборі.

- Дмитре, які враження від матчу?

- Перший тайм трохи у нас не вийшов, у другому зіграли вже краще. У перерві Юрій Миколайович знайшов потрібні слова. Добре, що вдалось зрівняти рахунок, на останніх хвилинах. В принципі 1:1 - нормальна гра.

- Як у цілому оціниш збори? Дійсно, класні команди були спаринг-партнерами "Кривбасу".

- Так, збори на те і збори, аби бути важкими. Так і треба: на зборах потрібно грати проти сильних суперників, аби в чемпіонаті показувати класний футбол. Зараз декілька днів відпочинемо, й після цього продовжимо готуватись до сезону УПЛ.

- Сьогодні на матчі команду знову підтримували ультрас "Кривбасу". Щоправда, їх було вже більше, ніж у матчі із "Севлюшом". Наскільки відчувається, що старт сезону вже близько й за вами, скажімо так, "приглядають" фанати?

- По-перше, величезна вдячність фанатам. Бо між Кривим Рогом та Ужгородом дуже велика відстань. Тому побачити їх тут - приємна несподіванка. Маємо надію, що якнайскоріше зможемо грати у Кривому Розі при заповнених трибунах. Й зробимо усе, щоб їх тільки радувати.

Олексій Хобленко:

- Головне, що не програли, будем потім ще награвати після вихідних в Кривому Розі. Отже, є ще час на підготовку, добре підготуємося і підійдемо вже до чемпіонату в добрій формі.

- Якщо взагалі підвести підсумки збору, багато було класних суперників, які також засипали "Кривбас" компліментами, можливо зарано. Як дебютувати на рівні всіх цих команд?

- Так, дебютант, але є гравці досвідчені. Думаю, нам головне зігратися. Потрібен час, і тільки офіційні матчі будуть показниками, там будемо зіграватися і почуватися впевненіше.

- Раніше всі збори ти проводив за кордоном, цього разу в Ужгороді. Є різниця і в чому?

- Мені тут подобається, та й усім хлопцям подобається. Та й взагалі ми готові приїзджати в Україну на збори. В Ужгороді дуже добре, якщо нас ще раз сюди запросять, то приїдимо.

Читайте также: Контрольний матч. "Металіст" - "Кривбас" 1:1. Відеоогляд

Источник: ФК "Кривбас"
Популярные новости