Контрольний матч. "Металіст 1925" - "Колос" 2:1. Русин вирішив

258 22.07 2022   19:50
Официальный сайт "Металлиста 1925"

"Металіст 1925" - "Колос" 2:1

Голи: гравець на перегляді 13, Русин 56 - Чорноморець 15.

"Металіст 1925": Сидоренко, Шершень, Безуглий, Курило, гравець на перегляді, Мартинюк, Габелок, Кравченко, Русин, Ременюк, гравець на перегляді.

"Колос". 1-й тайм: Волинець, Новак, Гончаренко, Зозуля, Чорноморець, Мілько, Оріховський, Болбат, Ільїн, Ісаєнко, Попов; 2-й тайм: Фесюн, Канаєв, Ставничий, Золотов, Кузик, Ємець, Гусол, Соловйов, Салабай, Данилюк, Лисенко.

"Металіст 1925" та "Колос" сьогодні, 22 липня, в Щасливому (Київська область) зіграли контрольний матч, в якому перемогу здобули підопічні Валерія Кривенцова.

Активність "Металіста 1925" в першій половині гри дала свій результат вже на 13-й хвилині. Партнери знайшли Ременюка на лівому фланзі. Той прострілив у центр штрафної, де Кравченко проштовхнув м'яч ще далі на лінію воротарського майданчика, і форвард, який перебуває на перегляді, відправив м'яч у сітку.

Але, вже через пару хвилин "Колос" вирівняв становище. Болбат виконав кутовий справа - по воротах бив Мілько, але Сидоренко витягнув м'яч з під стійки, проте на добиванні був Чорноморець, який з метра вразив рамку.

Долю зустрічі вирішив точний удар Русина. Після проходу правим флангом він змістився в центр і з лінії штрафного майданчика відправив м'яч під дальню стійку - 2:1.

 

Читайте также: "Металіст 1925": на перегляді - ціла когорта, сьогодні - спаринг з "Колосом"
Популярные новости