"Верес" відвідає Угорщину, де зіграє благодійний матч з клубом "Дебрецен"

384 14.07 2022   19:40
Офіційний сайт "Вереса"

"Верес" відвідає Угорщину, де зіграє благодійний матч з клубом "Дебрецен", інформує пресслужба українського клубу.

ФК "Дебрецен" організовує збір коштів і гуманітарної допомоги для України, яку представники "Вереса" пізніше передадуть людям, що постраждали від російської агресії на території нашої держави.

Гра відбудеться 24-го липня о 19:00 за українським часом на стадіоні Nagyerdei (Дебрецен, Угорщина). Пряму трансляцію заплановано на офіційному клубному каналі Veres TV. Вхід на матч вільний.

Наразі представники клубів узгоджують програму передматчевих благодійних заходів, про що буде повідомлено додатково.

- Ідея провести благодійний матч виникла в нас досить давно і ми активно відпрацьовували різні варіанти. Найбільш конкретно і швидко налагодили діалог з Дебреценом. Про все домовились буквально за кілька годин. Хотілося би висловити представникам Дебрецена повагу, адже наш матч - це, перш за все, акція за мир і благодійна допомога людям, які постраждали від російської агресії, та підтримка Збройним Силам України. Щодо спортивної складової - нам буде корисно зіграти з одним з найтитулованіших клубів Угорщини, до того ж відчути атмосферу заповненого стадіону, адже гру планує відвідати чимало вболівальників. Впевнений, це буде справжнє свято навіть для тих наших фанів, які будуть переглядати матч у прямому ефірі, - відзначив радник президента народного клубу Сергій КОВАЛЬ. 

Читайте также: Іван Надєїн: "Інспекторам УАФ сподобався темп виконання робіт на "Авангарді"
Популярные новости